Istoric - UNICERT

UNICERT este una dintre cele mai vechi organism de certificare din România activăm pe piața certificare din România de peste 17 de ani.

Așa cum a evoluat piața din România odată cu răspândirea și diversificarea sistemelor de management din țară, UNICERT a adaptat sistemul propriu de management cerințelor noi, oferind tot odată și servicii de certificare de calitate la cele mai înalte nivele.

Începand cu anul 2009, UNICERT a obținut acreditarea pentru serviciile de certificare din partea organismului național de acreditare RENAR. În acest momentul organismul de certificare și evaluare UNICERT deține acreditări pentru Sistemele de management de Calitate, Mediu, Securitate și sănătate Ocupațională, respective pentru sistemele de management de securitate informației. Această acreditare a fost acordată, în urma unei evaluări riguroase, din partea organismului național de acreditare RENAR. Acreditări.

În prezent, UNICERT are o paleta larga de servicii acreditate ce cuprind numeroase certificari de sisteme de management, având la dispoziție o echipa de aproximativ 150 de auditori si experti din toate ramurile de activitate având tot odată o acoperire națională, în vederea eficientizării costurilor de audit.
UNICERT este prezent și pe piața internațională prin certificari în Italia și Ungaria.

Până în prezent UNICERT are peste 2000 de certificate emise de-a lungul anilor, iar prin acest fapt organismul nostru de certificare si-a consolidat pozitia pe piața din România. Motiv pentru care organismul de certificare UNICERT este obțiunea organismelor cu notorietate în ceea ce privește serviciile de certificare a sistemelor de management.

Cum vă putem ajuta?

Nu ezitați să ne contactați și împreună vom găsi soluția optimă pentru dumneavoastră.

Dacă doriți o ofertă de preț personalizată vă rugăm solicitați aici