Certificare ISO 22000

HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points) este o metodă de operare structurată recunoscută pe plan internațional, care ajuta organizațiile din industria alimentara și a băuturilor, in identificarea riscurilor de siguranța alimentara, prevenirea lor dar și respectarea legislației. HACCP este obligatoriu in mai multe zone, printre care SUA si UE.

Într-un sistem de management implementat conform ISO 22000 se identifică, evaluează și controlează toate pericolele fizice, chimice sau biologice care sunt generate de materii prime, incinte, mediu, personal, echipamente sau procesele de producție.

FSSC 22000 sistemul de siguranța alimentara de certificare acoperă cerințele cheie ale multor standarde și programe de siguranța alimentara existente, inclusiv: GMP, HACCP, SQF, BRC, IFS și GlobalGAP. FSSC 22000 este standardul sistemului de management al siguranței alimentelor cel mai cuprinzător, pentru ca incorporează pe deplin ISO 22000, programe prealabile specifice sectorului (PRPs), cum ar fi ISO / TS 22002-1 și ISO / TS 22002, HACCP și etapele de aplicare ale CODEX Alimentarius.

Cum vă putem ajuta?

Nu ezitați să ne contactați și împreună vom găsi soluția optimă pentru dumneavoastră.

Dacă doriți o ofertă de preț personalizată vă rugăm solicitați aici