Inscriere la examen - UNICERT

Prin completarea fomularului, confirmați participarea la:

Examen:

Auditor calitate ISO 9001:2015 și Auditor mediu ISO 14001:2015

Nume, Prenume:
Examen:
Numele firmei:
Telefon:
Adresa E-mail:
CNP:
* Pentru o abordare a subiectelor axată pe specificul organizației Dvs, vă rugăm să completați această rubrică.
Am înțeles și sunt de acord cu termenii si conditiile de examinare.

Examenul este organizat numai la sediul UNICERT, str. Mimozei nr.10, Oradea, județul Bihor și este organizat începând cu orele 16:00. Atenție!!! Cei care dau examen pentru Cursul Auditor Sistem integrat, să se prezinte la ora 15.00 la sediul UNICERT!!

Acest examen este compus dintr-un examen scris, chestionar tip grilă și un examen oral, unde fiecare participant trebuie să rezolve un studiu de caz și să prezinte soluția comisiei de examinare, ambele probe fiind eliminatorii.

După înscrierea la examen veți primi o confirmare electronică care conține numele dvs. și data examenului la care v-ați înscris.

Schimbarea datei de examen din orice motiv este posibil numai prin trimiterea unei cereri de schimbare dată examen trimis la adresa manager1@unicert.ro.

În cazul în care nu vă prezentați la examen va fi necesară o nouă înscriere.

În prețul de achiziție al cursului aveți drept la două examene.

După expirarea acestei condiții din orice motiv (nu v-ați prezentat la examen, nu ați atins punctajul minim etc.) trebuie să plătiți o suprataxă de 300 lei pentru încă două examene. Această condiție este valabilă și pentru persoanele care nu se prezintă de două ori consecutiv la exemanul unde au fost înscriși.

După absolvirea examenului cu success, fiecare participant primește o diplomă care dovedește participarea respectiv absolvirea cursului.

Succes!

Cum vă putem ajuta?

Nu ezitați să ne contactați și împreună vom găsi soluția optimă pentru dumneavoastră.

Dacă doriți o ofertă de preț personalizată vă rugăm solicitați aici