Certificarea ISO 27001. Certificarea sistemului de management al securității informației

ISO 27001 - Unicert.ro

Certificare ISO 27001

De ce este nevoie de certificare ISO 27001

Atacurile asupra unui sistem informatic de orice natură sunt o amenințare reală în zilele noastre. Din ce în ce mai multe tehnologii și unelte avansate apar, care în mâna unui om cu o experiență minimă în domeniul informatic poate provoca în sistemul Dumneavoastră informatic daune semnificative dacă sistemul nu este neprotejat.

Fiecare sistem informatic are nevoie de protejare, dar cea mai eficientă protecție poate fi dezvoltată cu ajutorul unui sistem de management al securității informației bazată pe ISO 27001.

Securitatea informației are ca și obiectiv principal protejarea informațiilor confidențiale împotriva accesurilor neautorizate, dezvăluirea, distrugerea, modificarea sau întreruperea lor.

Când vorbim despre securitate informațiilor nu vorbim numai despre sistemele informatice ci și despre informația în sine, care este stocată pe diverse dispositive cum ar fi un memori stick, CD, DVD sau chiar și hârtrie. Pentru a proteja aceste informații importante pentru organizația Dumneavoastră aveți nevoie de un sistem de management al securității informației bazată pe ISO 27001.

Pentru a dezvolta un sistem de management al securității informației eficient trebuie să aveți o documentație adecvată și să realizați instruirile necesare în cadrul companiei Dumneavoastră.

Organismul de certificare Unicert International Group s.r.l. colaborază cu auditori care dețin o experință bogată în domeniul certificării sistemelor de management al securității informației.

Ce activităţi trebuie să întreprindeţi pentru a deveni partenerul nostru?

În cazul în care sunteţi interesaţi de oferta noastră, puteţi intra în posesia tuturor informaţiilor accesând formularul de cerere de ofertă. După completarea formularului max 3 minute vă pregătim oferta cea mai avantajoasă de pe piață și în cel mai scurt timp posibil veți fi sunat de către un manager de certificare în vederea stabilirii detaliile necesare pentru demararea procesului de certificare.

Cum vă putem ajuta?

Nu ezitați să ne contactați și împreună vom găsi soluția optimă pentru dumneavoastră.

Dacă doriți o ofertă de preț personalizată vă rugăm solicitați aici