4 pași simpli pentru obținerea certificării ISO

Ca organism de certificare, ne dedicăm să vă ghidăm prin fiecare pas al procesului de obținere a unui certificat ISO, transformând ceea ce poate părea o sarcină complicată într-o călătorie de îmbunătățire continuă pentru organizația dvs. Iată cum funcționează:

  1. Alegerea organismului de certificare: În calitate de organism de certificare, funcția noastră este de a verifica conformitatea organizației dvs. cu standardul ISO și de a emite certificatul. Suntem recunoscuți pe plan internațional și avem o reputație solidă în domeniul nostru, ceea ce ne permite să vă oferim cea mai înaltă calitate a serviciilor de certificare.
  2. Aplicarea pentru certificare: După realizarea auditului intern, vă vom ghida în procesul de aplicare pentru certificare. Acesta implică furnizarea unui set de documente care demonstrează că organizația dvs. îndeplinește cerințele standardului ISO. Vom revizui toate documentele pentru a ne asigura că totul este în ordine și vom răspunde la orice întrebări pe care le aveți.
  3. Auditul de certificare: După ce ați aplicat pentru certificare, vom efectua un audit pentru a verifica dacă organizația dvs. îndeplinește cerințele standardului ISO. Este un proces riguros în care vom examina în detaliu procesele dvs. și vom verifica dacă îndepliniți cerințele standardului. Suntem alături de dvs. în fiecare etapă, oferindu-vă sprijin și îndrumări.
  4. Mentenanță și reînnoire: După ce ați obținut certificatul ISO, vă vom ajuta să mențineți conformitatea cu standardul. Acest lucru implică realizarea unor audituri de supraveghere regulate și reînnoirea certificatului la intervale specificate. Vom fi alături de dvs. pentru a vă asigura că organizația dvs. continuă să respecte standardul și pentru a vă ajuta să gestionați orice schimbări care ar putea apărea.

Obținerea unui certificat ISO nu este doar o realizare, ci și un angajament față de îmbunătățirea continuă și față de calitatea superioară a produselor sau serviciilor dvs. Cu noi alături, puteți fi siguri că ați face o alegere bună pentru organizația dvs., angajații dvs. și clienții dvs.Lasă un răspuns