Cine suntem noi?

UNICERT, cu o istorie care își are rădăcinile în urmă cu peste 23 ani, se distinge ca unul dintre cele mai vechi și respectate organisme de certificare din România. De-a lungul acestei perioade extinse, UNICERT a fost martorul și participantul activ la evoluția dinamică a pieței românești, adaptându-și constant sistemul propriu de management pentru a răspunde noilor cerințe și provocări emergente.

În acest context de schimbare continuă, UNICERT a menținut un angajament neclintit față de oferirea de servicii de certificare de calitate la cele mai înalte niveluri, asigurând astfel că organizațiile din toate domeniile pot beneficia de standardele de certificare de top.

În 2009, UNICERT a marcat un alt moment important în istoria sa, obținând acreditarea pentru serviciile de certificare din partea organismului național de acreditare RENAR. Această acreditare nu a fost doar o validare importantă a competenței și profesionalismului UNICERT, ci a deschis și noi orizonturi pentru organizație. În prezent, UNICERT deține acreditări pentru Sistemele de management de Calitate, Mediu, Securitate și sănătate Ocupațională, precum și pentru sistemele de management de securitate informației, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața de certificare.

UNICERT nu se limitează doar la a oferi o gamă largă de servicii acreditate, dar se mândrește cu un portofoliu diversificat care cuprinde numeroase certificări de sisteme de management. În spatele acestui succes se află o echipă formată din aproximativ 150 de auditori și experți, care provin din toate domeniile de activitate și care asigură o acoperire națională. Acest lucru permite UNICERT să eficientizeze costurile de audit, asigurând în același timp un serviciu de înaltă calitate.

De la înființarea sa și până în prezent, UNICERT a emis peste 3000 de certificate, un număr impresionant care reflectă angajamentul său constant față de excelență. Acest succes continuu a consolidat poziția UNICERT pe piața din România și este unul dintre principalele motive pentru care organismul de certificare UNICERT este alegerea preferată a organismelor cu notorietate în ceea ce privește serviciile de certificare a sistemelor de management.Lasă un răspuns